Mindenkinek jár egy első szerelem
2018-06-16  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

KSZI, SIMON – Mindenkinek jár egy első szerelem

A tizenhét esztendős Simon Spier számára a szerelem kérdése nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az a helyi srác, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

 

A Kszi, Simon Becky Albertalli fiataloknak szóló regényéből készült, amely 2012-es megjelenése óta díjat is nyert. “Mindig olyan történeteket keresünk, amikkel azonosulni tudunk” – mondja a film egyik producere. “Még felnőttként is számít, hogy saját diákéveinkre emlékeztessen, életszerűnek és valódinak hasson a gimis közeg. Manapság pedig általános dolog, ha valaki az érvényesülése érdekében szexualitását is vállalva hű önmagához. A film úgy közelít ehhez a témához, ahogy a könyv is – vagyis éppen úgy zajlik az egész, mint bárki számára az első csók vagy egy lány randira hívásának nehézségei.”

Előzetes >>

Simont Nick Robinson, a Minden, minden sztárja játssza. “Nick fantasztikus ifjú színész, aki előtt nagy jövő áll. Egyszerűen uralja a vásznat.” – méltatta őt a film egyik alkotója.

A Kszi, Simon június 21-től látható a mozikban!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.