Minden, minden (12V) – augusztus 3-tól a mozikban!
2017-08-02  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.

Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte erős kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

Nicola Yoon magyarul is megjelent könyvéből készült film az élet és a szerelem ünneplése. A két főszereplőt feltörekvő fiatal színészek alakítják: Amandla Stenberg Az éhezők viadalából, Nick Robinson a Jurassic Worldből lehet ismerős a hazai közönségnek.

A Minden, minden augusztus 3-tól látható a mozikban, forgalmazója a Fórum Hungary.

Szólj hozzá