Miket hazudnak a férfiak és miket palástolnak a hazugságaikkal?
2017-08-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A férfiak nem túl jók a hazugságok palástolásában. Könnyen rájöhetsz arra, ha hazudnak, hiszen ingerlékenyek lesznek, véletlenül kimondanak olyan dolgokat is, amiket nem lenne szabad, vagy azon törik magukat, hogy olyan információkhoz juttassanak, melyek a hazugságuk tárgyának ellentéte lenne. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a leggyakrabban előforduló hazugságokat, melyeket a férfiak mondanak, és leírjuk, mikor lenne okod a kétségbeesésre.

1. „Tényleg nem tudom, hogy a főnököm miért várja el tőlem, hogy pénteken és szombaton is túlórázzak. Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy ne maradjak sokáig.”

Régóta vagytok együtt a pároddal és eddig mindig kiszámítható volt a munkarendje, azonban hirtelen a munkára fordított ideje váratlanul megnőtt?  Gondolkodj el azon, hogy a munkavégzéséhez tényleg szüksége van-e a túlórázásra. Ha nem, akkor sajnálatos módon azt kell mondanunk, hogy a párod nem játszik tisztán. Gondolhatod azt, hogy szegény milyen keményen dolgozik, vagy kinyitod a szemed és rájössz arra, hogy megcsal.

2. „Miért van két telefonom? Az egyik a barátok miatt van, a másik pedig a család, a közeli barátok és a munka miatt.”

A legtöbb férfinek két telefonja van, egy saját és egy céges. Ez nem is egy meglepő dolog, azonban sokan arra használják a két telefont, hogy elkerüljék a párjuk és a szerető találkozását. Ha meg szeretnéd tudni, ha hazudik-e neked, figyeld meg, hogy engedi-e neked, hogy elvedd tőle a telefonjait, anélkül, hogy izgulna valami miatt. Ha csak az egyik telefonját engedi, hogy a kezedbe vedd, a másikat pedig soha nem adja oda, akkor tudd, hogy valami rosszban sántikál.

3. „Miért töltök annyi időt vele? Szerelmem, ő csak egy jó barát(nő), de csak ennyi! Nincs köztünk több, becsszó!”

Nincs semmi kivetnivaló abban, ha a szerelmed vagy a férjed elbeszélget egy régi gimis-, egyetemi- vagy gyerekkori lány ismerősével. Azonban ha rendszeressé válik a találkozgatásuk, és sokkal gyakoribb, mint ahogyan annak lennie kellene, akkor tudd, hogy az ők barátságuk nem épp annyira ártatlan, mint ahogyan a párod azt el szeretné veled hitetni.

4. „Persze, hogy nem a szex volt az első dolog, ami eszembe jutott, amikor először megláttalak!”

A férfiak nem őszinték akkor, amikor azt mondják, hogy nem gondolnak a szexre. Ha egy férfi meglát egy olyan nőt, aki felkelti az érdeklődését, az első dolog, ami először eszébe jut az, hogy elképzeli, miként fog szerelmeskedni az adott nővel a közeljövőben. A nő többi tulajdonsága mindig utólagosan kerül felfedezésre a férfi által. Ha még a kapcsolatotok elején vagytok, tudasd a pároddal, hogy még nem állsz készen egy szexuális együttlétre, és nézd meg, ha az elkövetkezendő időszakban is felhív-e olyan gyakran, mint az első napokban.

5. „Szerelmem, nem tudom ki az a nő, aki állandóan hívogat! Egyszer találkoztam vele a céges bulin, de nem beszéltünk egymással.”

Ez a legnagyobb hazugság, amit mondhat egy férfi. Sajnos mégis vannak olyan nők, akik megelégszenek ezzel a válasszal, hogy elkerüljék a szakítást. Arra azonban készülj fel, hogy ha az ismeretlen nő továbbra is hívogatni fogja, és ha a telefonban, vagy akár szemtől szemben konfrontálódsz vele, ő is biztosan mindent tagadni fog, és tagadni fogja azt is, hogy ismeri a párodat.

6. „Drágám, nem jelentkeztem, mert nagyon sok dolgom volt.”

Ha párkapcsolatban élsz, bizonyára nagyjából tudod azt is, hogy milyen mindennapi programja szokott lenni a párodnak. Nem létezhetnek több napos szünetek, amikor semmilyen jelet nem ad magáról. Ellenkező esetben, a nagyon sok dolog azt is jelentheti, hogy egy másik nővel töltötte az idejét.

7. „Szerelmem, biztosan össze fogunk házasodni egyszer. Tudom, hogy már több éve vagyunk együtt, de légy türelmes, mert hamarosan különleges módon szeretném majd megkérni a kezed.”

Vannak olyan férfiak, akik a nagy kérdést öt év után teszik fel, mások pedig tizenöt év után. Soha nem tudhatod, hogy egy férfi mikor áll készen arra, hogy megkérje a kezedet. A legtöbb férfi azonban már az első egy-két évben tudja már, hogy meg fogja-e kérni a párja kezét vagy sem. Ha halogatja a pillanatot, lehetséges, hogy amiatt teszi, hogy előbb építsen magának egy stabil karriert, vagy azért, mert reménykedik abban, hogy megismer majd egy olyan nőt, aki még jobban meg fog felelni az elvárásainak. Így sok idő elmegy a várakozással, azonban öt év bőven elegendő idő lenne ahhoz, hogy eldöntse, hogy valóban te vagy-e neki az igazi.

Szólj hozzá