Mihalik Enikő összeköltözött a szerelmével
2019-05-09  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Mihalik Enikő, a magyar szupermodell, akit a Blikk New York-i lakásán ért utol, nemrégiben összeköltözött a szerelmével, de az is feldobja, hogy rászoruló gyermekeket támogathat. Az UNICEF Magyarország Bajnoka mindehhez a divatot hívta segítségül.

Mihalik Eniko

Blikk: Tényleg gardróbvásárt rendez a ruháiból?

Mihalik Enikő: A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásár elsődleges célja az adománygyűjtés. Az alapötlet tőlem származik, felkértünk ismert embereket, tervezőket, stylistokat, hogy nézzenek be a gardróbjukba, majd ajánljanak fel darabokat, amelyeket egy kétnapos vásáron, május 10–11-én eladunk, a bevételből pedig az UNICEF-nek a legelesettebb gyerekekért végzett munkáját támogatjuk. Jómagam a lánygyerekek ügyének támogatását tűztem ki célul, nagyon sok gyereket ér hátrány csupán azért, mert lánynak született. A pozitív üzenet mellett fontos, hogy az emberek rájöjjenek, egyszerűen is tudnak segíteni. Természetesen az én dolgaim is az eladásra kínáltak között lesznek, mostanában állandóan egy-egy extra bőröndnyi holmival érkezem haza, de Elsa Hosk és Alexina Graham modellek is ajánlottak fel ruhákat.

Mihalik Eniko

Blikk: Rengetegen követik az internetes közösségi oldalakon. Mit javasol a fiatal lányoknak, akik modellkarrierről álmodnak?

Mihalik: Nagy kihívás ez a munka, rengeteg kitartás és önbizalom kell hozzá. Örülnék, ha több magyar lány is berobbanna a nemzetközi elitbe, mert azt tapasztalom, nagyon kevesen vagyunk, még kelet-európai viszonylatban is. Palvin Barbi óta nem hallottam igazán sikeres magyar modellről. Arra biztatom a hazai tehetségeket, hogy próbálkozzanak bátran, mert attól tartok, jó pár évig nem várható így magyar modellsiker.

Mihalik Eniko

Blikk: Rengeteget utazik Magyarország és az Egyesült Államok között. Nem viseli meg a sok repülőút?

Mihalik: Az utazással nincs gond. Viszont sokan azt hiszik, az évek során amerikaivá váltam, de én a szívemben sosem távolodtam el a hazámtól, sőt! Igyekszem szoros kapcsolatot ápolni a szeretteimmel, a barátaimmal, s éppen ezért egyre többet vagyok otthon. Komolyan felötlött bennem, hogy később talán teljesen hazaköltöznék, indítanék egy vállalkozást vagy elhelyezkednék a hazai médiában. Bizony benne van a pakliban, hogy a New York-i lakásomat budapestire vagy békéscsabaira cserélem!

Mihalik Eniko

Blikk: Az a hír járja, hogy határozott típus. Szeret irányítani?

Mihalik: Igyekszem kontroll alatt tartani a dolgokat, valóban. Határozott elképzeléseim vannak, nálam kell, hogy legyen a gyeplő. Persze, a szakmai dolgokban tudom, hol a helyem, jól alkalmazkodom. Ezért lehet, hogy a magánéletben vagy a saját projektekben élem ki az irányításmániám.

Mihalik Eniko

Blikk: Nagyon ritkán mesél a párkapcsolatáról, de úgy tudni, a férfi rajongók bánatára a legnagyobb boldogságban él kedvesével, az orosz származású Vladimir Restoin Roitfelddel.

Mihalik: Ez így van, tényleg csak arról számolhatok be, hogy remekül megvagyunk a párommal, akivel nemrégiben össze is költöztünk. Munka van bőven, de igyekszünk sok időt együtt tölteni. Egyébként imádja Magyarországot, már volt a családomnál is Békéscsabán, és úgy tűnik, idén újra ellátogat hozzánk. Vonzódik a kis, kelet-európai országokhoz, mindig azt mondja, ez egy igazi kis ékszerdoboz.

Mihalik Eniko

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.