Miért lesz a legjobb partner a független nőtípusból?
2017-04-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Észrevetted már azt, hogy a független nők tökéletes partnerré válnak egy párkapcsolatban? A férfiak többsége nagyon vonzónak tartja a független nőket. De vajon miért lesznek a független nőkből tökéletes partnerek?

A független nők mindig tudják, hogy mit akarnak, és nem fogadnak el kompromisszumokat. A független nők nem azért jönnek össze egy férfival, hogy kihasználják őt vagy eltartassák magukat, hanem azért, mert szeretetet szeretnének adni.

1. A független nő, férfi nélkül is tud működni

A független nők mindig azt a benyomást fogják kelteni a férfiakban, hogy erősek. Ez amiatt lehet így, mert egy független nő sosem fog a saját szükségleteivel fárasztani. Valószínű neki is megvan a saját élete, ezáltal meg fogja érteni azokat a férfiakat, akik néha eljárnak a haverjaikkal szórakozni vagy azokat a férfiakat, akik gondtalanul élik az életüket vagy épp sokat dolgoznak. A független nő mindig biztatni fogja a partnerét abban, amit csinál, és soha nem fogja kérni, hogy megváltozzon.

2. A független nő motivált, ambiciózus és asszertív

A független nő a szenvedélyeinek él és a partnerétől is ugyanezt az életstílust várja el. Mindig biztatja a partnerét arra, hogy azzal foglalkozzon, amiben a leginkább örömét leli. Egy valami azonban mégis frusztrálja az ilyen nőket, éspedig a passzív partner.

3. A független nő gondját tudja viselni saját magának

A független nő önellátó. Nincs szüksége senkire és semmire ahhoz, hogy sikeres legyen vagy, hogy fenntartsa magát. Ezáltal a partnere soha nem fogja azt nyomásként érezni, hogy mindig mellette legyen. Természetesen a független nő is értékeli a biztatásokat és a támogatást, de ezt feltétlenül nem várja el a partnerétől. Ugyanakkor a független nő tanul a hibáiból, és a kudarcok után is megpróbál egyedül felállni.

4. A független nő hagyja, hogy az légy, aki valójában vagy

A független nő soha nem fogja megkísérelni újraformálni a partnerét. Ha már választott maga mellé egy partnert, azt azért tette, mert illik hozzá. A független nők azt éreztetik a partnerükkel, hogy kívánatosak, és nem azt, hogy szükségük van rájuk.

5. A független nőnek valójában nincs szüksége egy férfira

A független nőnek nem azért van szüksége egy férfira, hogy ne legyen egyedül, hanem azért, mert ő egy olyan férfival szeretne együtt lenni, akit szeret és értékel. A független nő nem azért fog partnert választani, mert szüksége van rá, hanem azért, hogy valakit hitelesen szerethessen.

Szólj hozzá