Miért a nyár a legjobb időszak a randizáshoz?
2019-06-14  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Nyakunkon a nyár, vár a strand és a vakáció. De nem csak ezért szeretjük ezeket a hónapokat. Ha még egyedül vagy, de végre szeretnél párra lelni, pont ez az időszak lehet a legalkalmasabb az ismerkedésre.

Miért? Van 5 nyomós érvünk, ami Téged is meg fog győzni!

Éjszakába nyúló randevúk

Az első randin nehéz önmagunkat adni, mert idegesek vagyunk, feszültek, és talán számtalan megalapozatlan előítélettel érkeztünk a találkozóra. Egy randevú sokszor túl rövid, éppen csak az első benyomás kialakítására elég az idő. Ha jelenleg Te is párt keresel, biztosan ismerős ez a helyzet. Belegondoltál már abba, hogy ha tovább beszélgethetnél valakivel, jobban megnyílna előtted, és talán a kölcsönös szimpátia is könnyebben kialakulhatna? Egy hosszú, meleg nyári éjszakán minden lehetőség adott erre!

Aktív randevú

Ha Te is szégyenlős, és görcsös típus vagy, akkor a következő randevúdat ne egy étterembe szervezd. Menjetek inkább ki a szabadba, és tegyetek egy hosszú sétát. Sokkal könnyedebben, és felszabadultabban fogsz tudni beszélgetni a partnereddel, ha nem kell feszengve, szemtől szemben egy asztalnál ülnötök, mint egy állásinterjún.

Olvasd el ezt is! A 10 legszebb randi helyszín a Balatonnál

A város életre kell

Bárhol is laksz, nyáron minden város valósággal felébred téli álmából. Hirtelen választani sem tudsz, annyi programlehetőség adott. Miért ne szervezhetnéd a következő randit ezek egyikére. Legyetek turisták a saját lakóhelyeteken, látogassátok meg közösen a látnivalókat, menjetek el egy szabadtéri koncertre, vagy próbáljatok ki valamit, amit korábban sosem. Egy-egy ilyen alkalom segít átlendülni a randi kezdeti, feszengéssel teli szakaszán, és nemcsak a megismerkedésre, de önfeledt szórakozásra is lehetőséget ad.

Nyáron mindenki jobban néz ki

Furcsán hangzik, de ez az igazság. Nehéz télen vonzónak lenni, falfehéren, betegen, ezer réteg pulóver alatt. Ha viszont kisüt a nap, nemcsak lebarnulunk, de a kedvünk is jobb lesz, és többet mosolygunk. Ráadásul végre a szekrény mélyére süllyesztheted a vastag téli kabátodat, és előveheted a könnyű nyári ruháidat, amelyekben még csinosabb vagy. Ha pedig a randidat a nyaralásod utánra időzíted, még kipihent is leszel, és így vonzóbb másoknak.

Több ember jár szórakozni

A hidegebb hónapokban sokan szeretik az otthon melegében eltölteni estéiket. Nyáron viszont más a helyzet. Ha szép az idő, szinte menekülünk a négy fal közül, ki a szabadba. Ezekben a hónapokban tömve vannak a bárok, az éttermek, a kerthelyiségek, rengeteg lehetőséged nyílik tehát az ismerkedésre is.

par

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.