Mi történt Meghan Markle eljegyzési gyűrűjével?
2019-07-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Meghan és Harry gyermekének születése után minden figyelem rá terelődött, ezért majdnem nem is vettünk észre egy nagyon érdekes dolgot. A hercegné a kis Archie születésekor egy gyönyörű, új gyűrűt kapott Harry hercegtől, amit azóta már többször is láthattunk az ujján.

markle

Az új szerzeményt az eljegyzési gyűrű mellett viseli Meghan, amit ha jobban megnézünk, mintha megváltozott volna.

Az eredeti gyűrűről tudni kell, hogy Harry a Cleave & Company-vel dolgozott együtt a megalkotásában. A karika anyagaként aranyat választott, mivel Meghannak ez a személyes kedvence, ezt pedig egy interjúja alatt árulta el. A középső nagy kő egy négyszögletűre vágott gyémánt Botswana-ból, ami egy fontos jelentéssel bíró hely a pár számára. Az oldalsó 2 kisebb kő pedig Diana hercegnő gyűjteményéből származik.

A karika valóban nem olyan, mint eredetileg volt, ugyanis a sárga, arany helyett most apró kövekkel van kirakva az egész. Igaz még így is gyönyörű maradt, de az igazi rejtély az átalakítás oka és ideje.

Az eredeti gyűrű, sárga karikával!

Meghan Markle

A új, kövekkel kirakott változat!

ring

Előfordulhat, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, de az is lehet, hogy valamiért az átalakítás, vagy csere mellett döntöttek. Viszont a csere igazi oka nem is igazán számít, mivel a gyűrű minden formátumban káprázatosan áll Meghan kezén.

Forrás: Glamour

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.