Mező Misi könnyen kezeli a családi akadályokat
2018-01-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nemrégiben újabb gyermeke született Mező Misinek. Sok nehézséggel kell megbirkóznia a Magna Cum Laude énekesének, de mára már könnyebben veszi az akadályokat, hiszen ez a baba már a harmadik a zenész életében.

Tény, hogy Misinek boldogsága ellenére nem jut ideje mindenre, de állítja, a megoldás a megfelelő időbeosztás. Plusz hatalmas segítség számára a felesége.

– Sajnos, szomorúan látom, tapasztalom, hogy vannak olyan emberek, párok, akik hallani sem akarnak a gyerekvállalásról, és sokszor azzal indokolják, hogy ők nem akarnak erre a romlott világra utódot – mondta a BEST-nek Mező Misi, hozzátéve: szerinte sokan félnek a felelősségvállalástól.

Misi ugyanakkor azt is elmondta, hogy bár hatalmas örömforrás egy gyerek, nem mindig leányálom. Most, hogy már a harmadik csemetéjüket nevelik, sokkal könnyebben mennek a dolgok.

– Mi is tapasztaltabbak, rutinosabbak vagyunk most, a harmadik gyereknél, és könnyebben vesszük a felmerülő akadályokat, hiszen az első kettő megedzett bennünket – árulta el.

Persze, Misinek egyéb fontos elfoglaltsága is akad, idén készül diplomázni teológiából, amely sok idejét és energiáját veszi igénybe.

– Ennyi minden mellett nem egyszerű száz százalékban a szakdolgozatomra koncentrálni, de remélem, Isten segedelmével sikeres leszek – jelentette ki a zenész, aki a A Dal 2018-as versenyének egyik zsűritagja is.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.