Melania Trump-nak titkos szeretője van?
2017-06-23  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Donald Trump és Melania Trump kapcsolata úgy tűnik, mintha nem teljesen jól műkdöne, ráadásul Trump állítólag a fiukkal zsarolja a First Lady-t.

Már korábban is úgy tűnt, hogy Trump kapcsolata a feleségével mintha válságban lenne. Trump beiktatásakor felesége arca eltorzult, nemrég nem volt hajlandó megfogni Trump kezét, ráadásul csak a napokban költözött be a Fehér Házba.

Az írónő Monica Byrne egy titkos forrásra hivatkozva állítja, hogy Melania titkos viszonyt folytat szeretőjével, aki a New York-i Trump-toronyban található Tiffany’s ékszerüzlet biztonsági főnöke – állítólag ezért sem akart beköltözni a First Lady a Fehér Házba.

Trump a hírek szerint tud a viszonyról, de megegyezett feleségével, hogy nem válnak el a választások előtt, mert az csökkentené az esélyeit a megválasztásra, azonban ha nem választják meg, Melania beadhatja a válópapírokat.

A First Lady-t férje állítólag azzal fenyegeti, hogy elperli tőle fiúkat, Barront. A Best megírta, hogy korábban már a Fehér Ház alkalmazottai is elárulták, hogy a pár aláírta a váláshoz szükséges papírokat, de végül nem nyújtották be.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá