Megszületett Kulcsár Edina kisfia
2018-09-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Igazi csoda történt a szépségkirálynő családjában: világra jött Kulcsár Edina és Szabó András Csuti első gyermeke! A szépségkirálynő őszintén beszélt a szülés élményéről, és arról, milyen számára, hogy édesanya lehet.

Kulcsár Edina a Story magazinnal osztotta meg az örömhírt, miszerint világra hozta első kisfiát, Medoxot. A kisfiú császármetszéssel született, s a szépségkirálynő 5-6 nappal túl is hordta őt.

– Az orvosom elküldött egy specialistához, aki észrevette, hogy a baba arctartásos. Ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni. Ráadásul 5-6 nappal túl is hordtam, ezért közölték, hogy hiába szerettem volna természetes úton szülni, ez bizony császár lesz. […] Amikor a babát a mellkasomra rakták, először nem bírtam magamhoz ölelni, mert az egyik kezem balra, a másik pedig jobbra volt kikötve az infúzió és a folyamatos vérnyomásmérés miatt. Ez az egyetlen dolog volt a szülés során ‘rossz élmény’. Egy picit sajnáltam, hogy nem tudtam természetes úton világra hozni a fiamat, […] de a baba biztonsága a legfontosabb, én pedig végtelenül boldog vagyok, hogy tökéletesen egészségesen született meg a kisfiam – újságolta a Story magazinnak Kulcsár Edina, aki elárulta, milyen számára, hogy édesanya lehet.

 

– Nagyszerű érzés anyukának lenni, és bár sok mindenbe bele kell még tanulnom, úgy érzem, a most történtek adnak igazán értelmet az életemnek – mondta a magazinnak a szépségkirálynő, akinél korábban policisztás ováriumszindrómát állapítottak meg, s emiatt csupán 10%-ot adtak az orvosok annak, hogy teherbe eshet.

– Csodák igenis vannak! Mindig is hittem bennük! Ez a gyerek abszolút azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen annak, aki hisz és bízik! – mondta lelkesen a magzinnak Kulcsár Edina. Férjének, Szabó András Csutinak szintén óriási élmény az apaság.

Az Instagramon Csuti is beszámolt a kisfiú érkezésének nagy öröméről és egy képet is megosztott, amint a kezében tartja újszülött gyermekét:

“Korábban azt hittem, hogy tudom, mi az igazi öröm és boldogság, de belátom, tévedtem. Leírhatatlan érzés a kisfiamat a kezemben tartani!” – írta a fotóhoz Kulcsár Edina férje.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.