Megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya
2018-11-30  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hatalmas örömhírt jelentett be nemrégiben az Instagram-oldalán Kucsera Gábor, ugyanis megszületett Tápai Szabinával második közös gyermekük, Kucsera Milla.

A kis jövevény érkezését a sztárpár már nagyon várta, Gábor többször is beszélt a babavárás izgalmairól, Szabina pedig nemrégiben a névválasztás nehézségeiről mesélt. A család öröme leírhatatlan, Gábor röviden csak ennyit írt az elképesztően aranyos fotó mellé:

„Sziasztok, megérkezett Apa kicsi Hercegnője, Kucsera Milla. Elmondhatatlanul Boldog vagyok és köszönöm Szerelmem ezt az újabb csodát! Bence és Milla”

A fotót természetesen Szabina is megosztotta, aki szintén néhány megható sorral tudatta a nagyvilággal a kis jövevény érkezését:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

“Hello mindenki! Megérkezett Kucsera Milla a mi kis családunkba! Én is és a kis Hercegnő is jól vagyunk! Már a csodás kis otthonunkban! Egyszerűen boldog vagyok, hogy 2 gyermekes anyuka lehetek! Minden álmom valóra vált, amit valaha is kívántam! Egy csodás férj tündéri kisfiú és egy kicsi csajszi! Beni már most csodás tesó! Gabi pedig mindent megtesz értem, értünk! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van!”

A kislány, aki a Milla keresztnevet kapta, a múlt héten látta meg a napvilágot, a hétvégén pedig az édesanyjával együtt már haza is mehetett.

Tápai Szabina férje, Kucsera Gábor pedig – aki úgy érzi, a kisbaba érkezésével lett teljes családjuk – végig ott volt a kislány születésénél, ám a császármetszésnél nem lehetett bent.

– Amíg a műtétemet befejezte az orvos, Gábor végig követte a kislányunkat. Látta, ahogy a nővérek megmérik a súlyát, a testhosszát, és mindezt videóra is vette. Fantasztikus érzés volt, és persze, azóta sem tudok betelni a kisbabámmal – mondta a Story magazinnak Tápai Szabina, akit nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a kisfia máris jó nagytestvérként viselkedik.

– Fantasztikus volt látni, ahogy Bence a karjába veszi, babusgatja. Nekem úgy tűnt, mintha már ismernék egymást. Mintha Milla pontosan tudná, hogy Beni az ő nagy és okos bátyja, akire majd mindenkor számíthat – mesélte a magazinnak Szabina, akinek férje is nagyon büszke.

– Előre tudtam, hogy azonnal szerelmesek lesznek egymásba, és ez így is történt. Jó látni, hogy a férjem mennyire odáig van érte – tette hozzá Kucsera Gábor felesége.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.