Megszületett Kasza Tibi kislánya
2018-11-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Már az egész ország izgult azért, hogy mikor születik meg végre Kasza Tibiék kislánya. A zenész a TWN-nek nyilatkozott, elárulva, hogy kedd délelőtt világra jött első gyermeke, Lora Bella.

„8:47-kor megszületett a kislányunk, Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk” – mondta a TWN-nek.

Kasza Tibi és párja, Darai Andrea (vagy ahogy mindenki ismeri, Manker) öt év után házasodtak össze egymással. Az eljegyzés igazán rendhagyó volt, mivel Tibi A Nagy Duett műsorában ereszkedett térdre és kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Mindez tavasszal történt, Tibi akkor meg is nyugtatta a nézőket, hogy ne aggódjanak, esküvő és baba is jön hamarosan. Nos, tényleg így lett.

2017 őszén Tibiék magyar anyakönyveztető előtt kötötték össze végleg életüket, nem is akárhol, hanem Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján.

A második nagy hírre sem kellett sokat várni, hiszen idén májusban bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Mindezt az Instagramon osztották meg követőikkel és nem is akárhogy köszöntötték az új jövevényt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére az sem maradt sokáig titokban, hogy kislányt várnak, akit Lora Bellának fognak elnevezni. A tündéri kislány november 27-én meg is érkezett.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.