Mégsem lesz esküvő VV Zsoltéknál
2017-04-30  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

VV Zsolt és kedvese, Patrik ország-világ szeme láttára jegyezték el egymást a Való Világ című műsorban. Terjedtek a pletykák, hogy már az esküvőt is szervezik, de robbant a bomba, amikor kiderült, hogy nem lesz megtartva a lakodalom. Vagyis pontosabban lesz majd, de nem akkor, amikor az eredetileg tervezve volt. Ők úgy gondolták, hogy nyáron összekötik az életüket, de az ex-villalakó munkája miatt el kellett tolni az időpontot. Mivel Zsolt az RTL Klubnál kapott állást, így sok-sok feladat vár rá.

„Eredetileg nyárra terveztük az esküvőt, csak hát időközben munkát kaptam az RTL Klubnál, és ez minden időmet lefedi. Patrik nagyon toleráns ezzel kapcsolatban, és elfogadja azt, hogy kevés a szabadidőm, sőt segíti is a munkámat. Sajnos ez az esküvő hátrányára válik” – mesélte a VV-s. Az anyagi dolgokról is megszólalt, nem vágynak luxuskivitelre, de szeretnék, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt.

És ha ez még nem lenne elég, már az utód is tervben van: „…nagyon keveset vagyok otthon, most az első projekt az, hogy egy kiskutyát szeretnék Patriknak örökbe fogadni, amivel szeretném valamilyen szinten kárpótolni őt. Addig is felkészítve őt az apaságra”.

Forrás: Blikk

 

Szólj hozzá