Megmutatta férjét Tatár Csilla
2017-03-16  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Előcsalogatta a szerelmespárokat a Kincsem premierje. Tatár Csilla (33) először mutatta meg férjét, Balázst, Liptai Claudia (43) pedig a szülés óta először jelent meg nyilvánosan kedvesével. Együtt érkezett a sztárvilág egyik legszebb szerelmespárja, Cserpes Laura (28) és Gyurta Dániel (27) is a moziba. Meglepetésre még a magánéletét hevesen titkoló Vastag Csaba (35) is közösen jelent meg állítólagos kedvesével, Fruzsinával.

Tatár Csilla, az MTVA műsorvezetője ugyan lassan másfél éve hozzáment Balázshoz, ám eddig soha nem láthattuk az üzletemberként dolgozó férfit. Miközben Csilla a nyilvánosság előtt élte meg élete sok pillanatát, sőt férje a világ egyik legboldogabb nőjévé tette, amikor megajándékozta kisfiával, Milán Rubennel, örömüket eddig megtartották maguknak. Szerelmük gyümölcsét, Milánt már láthatták kíváncsi szemek, Balázs eddig azonban a háttérben maradt, és szeretne a jövőben is így tenni.

– A férjem civil, és az is szeretne maradni, de fontos, hogy mi is úgy élhessünk, mint bárki más. Színházba, moziba vacsorázni járunk, van egy csodálatos gyerekünk. Nem keressük a fotósok kameráit, de szétugrani is elég fura volna, ha meglátunk egyet – mondta szűkszavúan a premier után Csilla, akinek párja mosolyogva, ám láthatóan zavarban tűrte a fotózást.

Nem volt ennyire megértő Vastag Csaba, aki a ­Grease-beli partnernőjével, Görgényi Fruzsina színésznővel érkezett, aki állítólag jó ideje több az énekes életében, mint színpadi partner. Ám hiá­ba kérdeztük, nem szeretett volna beszélni a kettejük közötti romantikus kapcsolatról, sőt láthatóan nem is örült annak, hogy a premier zsúfolt tömegében nem tudtak észrevétlenek maradni.

Mosolyogni igen, de nyilatkozni nem – ez volt Cserpes Laura énekesnő és Gyurta Dániel olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónk mottója is. A több mint fél éve együtt lévő fiatal szerelmeseknek ugyan nem ez volt az első alkalom, hogy a nyilvánosság előtt is vállalták kapcsolatukat, de viszonylag ritkán lehet őket társasági eseményeken lencsevégre kapni. Cserpes és Gyurta – ahogyan korábban – most sem kívántak a kapcsolatukról nyilatkozni.

Mosolyogva állta a kíváncsi tekinteteket a bomba formában lévő Liptai Claudia. A színésznő-műsorvezető kisfia, Marcell október végi születése óta először jelent meg hivatalos eseményen szerelmével, Pataki Ádámmal. A kiruccanáson láthatóan­ jól érezték magukat.

Forrás: Blikk

 

Szólj hozzá