Meghan Markle újra az apjával csatázik
2019-02-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ismét áll a bál a Markle család háza táján: Meghan hercegné (37) öt, a neve elhallgatását kérő barátja beszélt a People magazinnak az egykori hollywoodi színésznő és apja kapcsolatáról. Állításuk szerint nem sokkal a májusi esküvő után Meghan levelet írt Thomas Markle-nek (74), miután a hercegi pár kérése ellenére nem jelent meg a szertartáson.

„Apa, el vagyok keseredve. Szeretlek. Csak egy apám van. Kérlek, ne támadj engem a médián keresztül, hogy helyreállhasson a kapcsolatunk” – írta Meghan a barátok állítása szerint, miután apja többször is rossz színben tüntette fel őt a sajtóban.

A férfi hosszú levéllel válaszolt, amelyben azt kérte, készítsenek egy fotósorozatot, tehát láthatóan nem tartotta tiszteletben Meghan kérését. A hercegné barátai attól tartanak, hogy a konfliktusukból fakadó stressz nem tesz jót a kismamának.

A People cikkére szinte azonnal reagált a közösségi oldalán Meghan féltestvére, Samantha Markle (54) is, hazugnak és narcisztikusnak nevezve Harry herceg (34) feleségét.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.