Meghan Markle újabb királyi hagyománnyal szakít
2019-02-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Úgy hírlik, a sussexi hercegné dúlát fogadott maga mellé, aki majd a szülésénél segédkezik neki, jóllehet Meghan Markle ezzel ismételten olyat tesz, ami nem éppen tartozik a brit királyi család hagyományai közé.

Meghan hercegné és férje, Harry herceg tavaszra várják első közös gyermeküket, a csemete születése pedig már most sokakat foglalkoztat. A kicsi világrajövetelének időpontját is nagyjából belőtték már a rajongók, ezt követően pedig az is kiderült, hogy Sussex hercegnéje (37) egy dúlát fogadott maga mellé, jóllehet ezzel ismét valami olyat tesz, ami nem éppen tartozik a brit királyi család hagyományai közé. Meghan Markle lesz az első a királyi családból, akivel egy dúla is ott lesz majd a szülésnél a szülésznő mellett.

Úgy tudni, a hat hónapos terhes Meghan egy Lauren Mishcon nevű nőt választott ki arra, hogy jelenlétével nyugalmat sugározzon a nagy napon a hercegnének és magának a hercegnek is, aki szintén ott lesz a szülésnél.

A dúla szakértelmével pedig segíti majd Meghant a vajúdás során és a szülést követően is – írja az Express beszámolója nyomán a Life.hu.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.