Meghan Markle megbánta az esküvőt?
2018-06-14  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Bár még csak néhány hete házasodott össze Meghan Markle és Harry herceg, máris felröppentek a hírek, hogy az újdonsült hercegné megbánta az esküvőt.

Meghan Markle bár őrülten szerelmes Harry hercegbe, mégsem felhőtlen az öröme azóta, hogy kimondta a boldogító igent. Azt rebesgetik ugyanis, hogy Meghan nem élvezi a hercegné szerepet: hiányzik neki a régi élete, a színészkedés és Los Angeles, ráadásul egyszerűen képtelen megszokni a királyi család szigorú szabályait.

Nemrég pedig tömegesen estek neki a hercegnének a II. Erzsébet születésnapján elkövetett baki miatt, ahol Meghan egy gyönyörű, halvány rózsaszínű Carolina Herrera-ruhával és az ahhoz illő kalappal jelent meg, és ez nemhogy lenyűgözte az embereket, mint inkább felháborította.

A sussexi hercegné ruhakölteményével ugyanis megszegte a királyi protokollt, hiszen az öltözéke szabadon hagyta a vállait. A közönség persze, rögtön nekiesett, és kemény kritikákkal illette a hercegnét. A twitterezők szerint Meghan soha nem lesz olyan méltóságteljes, mint Kate Middleton, mivel elsődleges célja, hogy állandóan reflektorfényben legyen.

Nem ez volt az első ilyen eset. Meghan korábban, az esküvőjükön már megölelte Harry herceg exbarátnőjét, Chelsy Davyt, amivel szintén megszegte a királyi család szabályait.

Bár egyesek szerint ezek az esetek azt bizonyítják, hogy Meghan sosem nő majd fel a hercegnői feladatokhoz, mások szerint csak idő kell neki, hogy hozzászokjon új helyzetéhez.

Egy bennfentes szerint Meghan ezeknek köszönhetően már megbánta, hogy igent mondott Harry hercegnek, bár érzései nem változtak iránta.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.