Meghan Markle igyekszik távol tartani családját a kis Archie-tól
2019-07-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Botrányos viselkedésű apjától és a rokonaitól is igyekszik távol tartani magát és kisfiát Meghan Markle, aki inkább fordul atyai jótanácsért az apósához, Károly herceghez, mint a saját szülőjéhez.

Meghan Markle

Saját apja helyett inkább Károly herceghez fordul Meghan Markle, aki úgy döntött: kisfia, Archie érdekében nem hagyja, hogy a családtagjai újra az élete részei legyenek. Se szeri se száma azoknak a dolgoknak, amiket a sussexi hercegné édesapja, Thomas Markle elkövetett annak érdekében, hogy újra közel kerülhessen a lányához, miután az beházasodott a brit királyi családba.

Meghan Markle

Mr. Markle számos megbotránkoztató dolgot tett, de azok nem értek célt, s Meghan hercegné mostanra már inkább tekint apaként az apósára, Károly hercegre, mint a saját szülőjére. Az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz, a walesi herceg ugyanis pozitív hatással van az egykori színésznőre.

Úgy tudni, Meghan hercegné az utóbbi néhány hónapban az apósához, Károlyhoz fordul, ha támogatásra van szüksége, minek után saját édesapjától teljesen eltávolodott, a walesi herceghez pedig erős kötelék kezdte el fűzni. Sussex hercegnéje a többi családtagját sem szeretné az élete részének tudni – persze édesanyja, Doria Ragland sokat segédkezik a kis Archie nevelésében –, mivel szeretné, ha a kisfia olyan emberek között nőhetne fel, akik jó hatással vannak rá.

Doria Ragland

„Meghan úgy véli, sem az apjának, sem más rokonainak nincs hely most az életében. Harry családja nagyon összetartó, az pedig világos, hogy az újszülött kisfiának csak jót akar” – árulta el egy bennfentes.

Meghan Markle

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.