Meghan Markle így szólítja II. Erzsébet királynőt
2018-06-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Meghan Markle egyre jobban kezd beilleszkedni a királyi családba. Sokaknak azonban megfordul a fejében, hogy hogyan is szólíthatja az ifjú hercegné a királynőt.

Meghan Markle-nak ugyan nem volt tapasztalata az arisztokrata életben, de úgy tűnik, könnyen veszi az akadályokat. A csütörtöki Cheshire-i útja a királynővel nagyon jól sikerült, látszott rajta, hogy már nem annyira feszült, mint a pár nappal ezelőtti királyi parádén, amit Erzsébet születésnapja alkalmából rendeztek.

Most, hogy az ex-színésznő a család tagja, felmerül a kérdés, hogy vajon hogyan szólíthatja a királynőt. Egy belső informátor szerint Meghannek még Fenségnek kell szólítania Erzsébetet, de ha továbbra is ilyen jól alakulnak a dolgok, akkor hamarosan áttérhet a Mama megszólításra. Ez azért is megható, mert Diana hercegné is így szólíthatta az anyósát. A csütörtöki kacarászó képek azonban azt mutatják, hogy Sussex hercegnéjének nem kell sokat várnia erre.

Azonban van egy megszólítás, amit csak és kizárólag a közeli családtagok használhatnak, mégpedig a Lillibet, ezt valószínűleg Meghan soha nem használhatja majd.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.