Meghan Markle bátyja le szeretné fújni a királyi esküvőt
2018-05-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Családi botrány: Meghan Markle bátyja nyílt levélben könyörög Harry hercegnek, hogy ne vegye el a húgát

Meghan Markle bátyja egy levélben közölte Harry herceggel a véleményét. A férfi úgy véli: Harry herceg még nincs elkésve, nyugodtan megteheti, hogy nem veszi el Meghant. Thomas Markle Jr. kézzel írt levelét az In Touch nevű hírportállal osztották meg. Tulajdonképpen arról van benne szó, hogy Thomas Markle arra kéri Harry herceget, ne vegye el húgát, Meghant, akinek már jó ideje megkérte a kezét.

„Minél közelebb van a királyi esküvő, annál világosabbá válik, hogy a legnagyobb hibát követik el a királyi esküvők történetében” – figyelmezteti Tom Harry herceget.

„Nyilvánvaló, hogy Meghan Markle nem a megfelelő nő számodra” – jelentette ki levelében Meghan bátyja, hozzátéve: „Ő egy érdektelen, sekélyes, öntelt nő, aki viccet fog űzni belőled is és a királyi család örökségéből is.”

Meghan Markle testvére a levélben továbbá arról is említést tesz, hogy húga a családját nem is hívta meg az esküvőre:

„Arról nem is beszélve, hogy a saját családja helyett vadidegen embereket hív meg az esküvőjére. Mégis ki tesz ilyet?” – tette fel a kérdést Tom. „A családoddal együtt kellene véget vetned ennek a hamis, tündérmesés esküvőnek, mielőtt túl késő lenne.”

Tom levelét a következő gondolattal zárja: „Azt gondolná az ember, hogy egy királyi esküvő összehozna egy ‘szétesett’ családot, de azt hiszem, mi csak távoli rokonai vagyunk Megnek.”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.