Meghan Markle apja a gyerekei miatt bosszankodik
2018-08-18  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Alig egy hete érkezett a hír, hogy a Buckingham palotában már három krízismegbeszélést is tartottak Meghan Markle (37) Sussex-i hercegné édesapja miatt, a mexikói Rosaritóban élő Thomas Markle (73) máris újabb kényelmetlenséget okozott. A Mirror értesülése szerint a nyugalmazott tévés szakember azt fájlalja, hogy három felnőtt gyereke közül egyik sem támogatja.

– Thomas elvárná, hogy a gyerekei honorálják neki mindazt, amit egykor rájuk költött, és legutóbb azt mondta, egy átkozott buznyákot sem kap tőlük – magyarázta a lapnak Thomas Markle egyik ismerőse, hozzátéve: az egykori hollywoodi fővilágosítót az is bántja, hogy első felesége, Doria Ragland (61) milyen nyájas fogadtatásban részesült a brit királyi házban.

A 28 évvel ezelőtti 750 ezer dolláros, mai árfolyamon legalább 300 millió forintos lottónyeremény is terítékre került, mert Thomas Markle azt hangoztatja, hogy Meghan lánya taníttatását is abból fizette. Időközben viszont annak is tanúbizonyságát adta, hogy nem tud jól bánni a pénzzel, mert két évvel ezelőtt csődöt jelentett.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.