Meghan Markle a babája életét kockáztatja
2019-02-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Heteken belül Marokkóba repül a hercegi pár, komoly rizikót vállalva.

Bejelentették, hogy Harry herceg és Meghan Markle február 23-án Marokkóba repül. Normál esetben ez egy sima protokoll-látogatás lenne, most azonban hatalmas vita bontakozott ki a brit sajtóban az útról. A számítások szerint ugyanis Meghan a repülőút alatt már túl lesz terhessége 30. hetén, és egyesek szerint súlyosan kockázatoknak teszi ki a magzatát.

Harry és Meghan mindössze annyit árultak el, hogy valamikor áprilisban érkezik az első gyermekük, így mindenki csak találgatja, hányadik hétben is járhat a sussexi hercegné, de ez csak felerősíti az aggódó hangokat. A légitársaságok általában a 36. hétig (ikerterhesség esetén a 32. hétig) engedélyezik a repülést a kismamáknak – írja a Netkoffer.hu. Ugyanakkor például a Wizz Air a 34. hét után már nem vállalja kismamák szállítását, a Ryanair pedig a komplikációmentes terhességek esetén is orvosi igazolást kér a 28. hét elérése után.

Nem javasolt a repülés, ha túl magas rizikófaktorral járó tünetek lépnek fel a terhesség során. Ilyen lehet például a cukorbetegség, az elhízás miatti magas testsúly, a terhesség alatti magas vérnyomás, súlyos vérszegénység, 35 év feletti életkor – utóbbi miatt a 37 éves Meghan biztosan beleesik a veszélyeztetett körbe.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.