Meghan hercegnét számos gúnynévvel illetik alkalmazottai
2019-04-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Újabb botrány a brit királyi családban! Az már korábban is sejthető volt, hogy Harry herceg (34) felesége nem éppen a személyzet kedvence, ám nemrég az is nyilvánvaló lett, Meghan (37) sussexi hercegnét számos gúnynévvel illetik a kékvérűek alkalmazottai. Pláne mivel a szószátyár személyzet nem is ügyel arra, hogy a csúfolódás titokban maradjon. Kiderült, mostanában Me-Gain ként szólítják egymás között az egykori színésznőt, amely utalhat a várandós Meghan egyre növekvő pocakjára, de törtető, erőteljes stílusára is. Bárhogy is van, Harry herceg majd felrobban dühében, s próbálja kideríteni, ki terjeszti az ocsmány nevet.

– Harry nagyon dühös és nemcsak azért, mert így hívják a feleségét a háta mögött, hanem hogy ilyen kínos pletyka kiszivárgott a palotából. Számára az a legfontosabb, hogy megvédje a feleségét, ezért is vágynak már nagyon arra, hogy elköltözhessenek Windsorba, a Frogmore-házba, ahol teljesen új, általuk választott személyzet lesz – mesélte Dickie Arbiter, a királynő korábbi munkatársa a Mirrornak.

Bár az új szolgálók javíthatnak a helyzeten, ha hinni lehet a pletykáknak, s Meghan tényleg nehéz természetű, ez sem hoz teljes nyugalmat a párnak.

– Meghan úgy viselkedik, mint egy hercegnő. Nem méltóságban vagy szerénységben, hanem annyira kényes, mint a mesékben. Már hajnalban SMS-ekkel, e-mail-üzenetekkel bombázza a személyzetet, és mondani sem kell, hogy szinte állandóan lehetetlen dolgokat kér vagy olyanokat, amiket nehéz megoldani – mesélte még korábban a Tatlernek egy bennfentes. – Az sem véletlen, hogy nem egészen egy év alatt hat személyi asszisztense volt. Sokan panaszkodnak rá, hogy lehetetlen együtt dolgozni vele, mert hisztis, macerás és folyton elégedetlen. Sokan reménykedtek abban, hogy kettejük kapcsolata csak futó kaland lesz, ám amikor összeházasodtak, akkor már csak annyit szerettek volna, hogy Meghan egy picit vegyen vissza a nagyképűségből, ám ez sem jött össze.

Áprilisban érkezik a királyi család legújabb trónörököse, a fogadóirodákban pedig tömött sorokban állnak az emberek, hogy tippeljenek a baba nemére és nevére. A legtöbben arra fogadtak, hogy kislánya születik a párnak, aki Harry édesanyja után a Diana nevet kapja majd.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.