Meghan életét megkeseríti Erzsébet királyné szigorú szabálya
2019-07-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jócskán megnehezítik Meghan Markle életét az anyakirályné sokszor ismételgetett szavai.

Meghan Markle

Ugyan Meghan Markle sohasem találkozhatott férje, Harry herceg dédnagymamájával – aki 2002-ben hunyt el –, ám annak már-már szállóigévé vált mondata hozzá is eljutott, hiszen a brit királyi család tagjai közül sokan mind a mai napig tartják magukat Erzsébet királyné, vagyis az anyakirályné szigorú szabályához.

Erzsebet kiralyne

„Soha ne panaszkodj, soha ne magyarázkodj” – míg élt, az anyakirályné ezt mondogatta mindig, s szavaihoz most Meghan hercegnének is tartania kell magát. Ám a brit uralkodói család egyik szakértője, Victoria Arbiter úgy véli: ez az egy rövidke mondat, amit Erzsébet királyné mantraként mondogatott, az egykori színésznő életét különösen megnehezíti. A sussexi hercegnét ugyanis nap mint nap számos negatív kritikával illetik, s ez akkor sem volt másképp, amikor tavaly májusban beházasodott a királyi családba, vagy amikor nemrégiben arról cikkeztek, hogy tilos volt róla Wimbledonban akár csak egy képet is készíteni.

Meghan Markle

Annak idején, amikor még színésznőként tevékenykedett, Meghan Markle minden bizonnyal szívesen visszaszólt volna ezekre a megjegyzésekre, ám ezt most, Harry herceg feleségeként már egyáltalán nem teheti meg – az anyakirályné fentebb említett szavai ugyanis pont erre utalnak.

„Nagyon nehéz Meghannak a múltja miatt, mert nem állhat ki senki érte, és mondhatja azt, hogy a cikkben leírtak a legkevésbé sem igazak. Szóval ő hátradőlve néz, miket irkálnak róla a közösségi médiában” – mondta a szakértő.

Harry herceg egyébként korábban is kérte arra az embereket, hogy ne bántsák Meghant.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.