Marsi Anikó és Palik László 16 éve együtt!
2019-07-26  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Példaértékű Marsi Anikó és Palik László házassága: tizenhat éve tartanak ki egymás mellett, miközben hatalmas szeretetben nevelik gyermekeiket, Vilmost és Vincét. Mint mindenkinél, természetesen náluk is vannak összezörrenések, ezeket azonban rendkívül különleges módon kezelik.

Marsi Aniko_Palik Laszlo_eskuvo

„Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt, ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugszom általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést” – kezdte Anikó. Mindketten heves vérmérsékletű emberek, ha úgy van, hosszú percekig képesek bizonygatni az igazukat, de mindig tudják, hol a határ.

„A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól” – mesélte Palik, hozzátéve: soha még csak számításba sem vették, hogy valaha külön folytassák.

Marsi Aniko_Palik Laszlo_fiuk

„Ennek nagyon egyszerű oka van; szerelemmel szeretjük egymást.”

A Tények műsorvezetője szerint bár egyre nagyobb fiaik új, eddig ismeretlen helyzeteket teremtenek számukra, közösen mindenre találnak megoldást.

„Zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk.”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.