Mandy Moore férjhez ment
2018-11-26  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Mandy Moore hozzáment vőlegényéhez, a Dawes zenekar tagjához, Taylor Goldsmith-hez.

A Rólunk szól sztárjának ez lesz a második házassága, korábban 7 évig volt Ryan Adams Grammy-díjra jelölt countryénekes felesége, 2016-ban váltak el hivatalosan, azonban Moore már egy évvel korábban megismerkedett Goldsmith-szel, akivel tavaly el is jegyezték egymást.

Az E! Entertainmentnek erősítették meg a bennfentesek, hogy Mandy Moore és 33 éves párja barátaik és családjaik előtt mondták ki a boldogító igent Los Angelesben.

„Elolvadok tőle. Nem tudok nála jobb partnert elképzelni. A legcsodálatosabb apa lesz. A múltra úgy tekintek, mint egy olyan lépésre, amit meg kellett lépnem ahhoz, hogy ma itt legyek. Szívesen átvészelném az egészet újra egy milliószor is, ha Taylorhoz vezet az utam”, mondta a Glamour magazinnak egy interjúban nemrég.

Az esküvőn állítólag nem voltak többen 50 embernél, amit Mandy Moore otthonában tartottak. A meghívottak között voltak a Rólunk szól sorozatbéli kollégái is, Chrissy Metz, Milo Ventimiglia és Sterling K. Brown, illetve Minka Kelly és Wilmer Valderrama.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.