Majkáék Amerikai élményeikről meséltek
2017-04-28  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Dundika szerint Amerikába kellett menniük ahhoz, hogy a legszebb ajándékot megkapják.

– Az 50 milliós játszmában Peti mindennap dolgozott, az utóbbi hónapok nagyon megviselték, és ráfért már a lazítás – kezdi élménybeszámolóját Hajni a Story magazinnak. – Las Vegasban több barátunk is van, akiket minden évben meglátogatunk, olyan, mintha kicsit hazajönnénk. Kibéreltünk egy gyönyörű házat, amit pár nap alatt teljesen belaktunk. Sokan kérdezték tőlünk, végleg kiköltözünk-e Amerikába, de én nem hiszem, hogy erre sor kerül, viszont biztos, hogy hosszabb utazásokat mindig is beiktatunk, hiszen tényleg mindannyiunknak ideális a helyszín.

Az amerikai nyaralást természetesen nemcsak Majka és Hajni élvezte, hanem fiaik is. Igaz, kicsit aggódtak amiatt, hogyan viseli majd Olivér a repülőutat, de szerencsére szinte végig Hajni mellkasán aludt, így semmi probléma nem volt.

Igazi aktív pihenés volt ez a hónap mindegyik számára – tele gyönyörű élményekkel, és egy csodával, amiért egészen Amerikáig kellett elutazniuk.

Kint ünnepelték Olivér egy éves születésnapját, négyesben, de ez Hajni szerint így volt tökéletes: – Meg is kaptuk a legnagyobb ajándékot Olitól, a születésnapja előtt pár nappal tette meg ugyanis az első lépéseit. Mondtuk is Petivel: Amerikába kellett jönnünk, hogy elinduljál, Olivér!” – de ez persze nekünk egy csoda volt.

A párnak végre jutott ideje arra is, hogy kettesben legyenek – a barátaik vigyáztak a gyerekekre, így ők több esetben is kimenőt kaphattak. Romantikáztak, koncertre mentek, hatalmas, felejthetetlen élménnyel tértek haza, és ahogy Hajni mondja, soha nem felejtik el ezt az egy hónapot.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá