Majdnem szakított az Exek az édenben álompárja
2017-08-03  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Az Exek az édenben párja, Dia (20) és Norbi (27) kapcsolatát egy beteges rajongó teszi próbára. A fiatal lány – a szerelmesek elmondása alapján – mániásan imádja Norbit, leskelődik utána, követi Diát az utcán, és a fiatalokat is összeugrasztotta már.

– Ez a lány órákat ül Norbi munkahelyén, támasztja a pultot, persze egy italt se kér, csak nézi őt. Írogat neki, hogy szereti őt, másoknak meg úgy adja elő, hogy Norbi is szerelmes belé, de ez hülyeség, a lány bolond – kezdte lapunknak Dia, aki azt is elárulta, hogy ennél sokkal durvább dolgokat is megtett a lány, amire majdnem ráment a kapcsolatuk.

– Követett engem és a barátnőmet egyik éjjel, és az sem zavarta, hogy észrevettük őt. Azt terjeszti, hogy meg akarom verni. Már elnézést, de ha így lenne, már megtettem volna – folytatta Dia, aki azt gyanítja, hogy a zaklató törte fel a közösségi oldalát, és törölte a Norbival közös képeit is. – A legundorítóbb mégis az volt, hogy felhívott, és azt mondta, hogy Norbi megcsal engem. Elbizonytalanodtam. Hullámvölgybe kerültünk, aztán rájöttem, ha le is feküdt mással, megbocsátanám neki. Egyszer lehet hibázni – jelentette ki magabiztosan Dia.

A fiataloknak sikerült megoldaniuk a helyzetet, s úgy tűnik, hogy új szintre is lép a kapcsolatuk, hiszen már a házasság is szóba került közöttük.

– Nemrég hazalátogattunk Szegedre, és Norbi megkérte a kezemet a szüleimtől. Anyukám mosolygott örömé­ben, apukám pedig elsírta magát, de persze próbálta leplezni az érzelmeit. Nekem még nem tette fel a nagy kérdést, de remélem, hamarosan letérdel elém Norbi – jelentette ki büszkén Dia.

A fiatalok a Viasat3 Exek az édenben című műsorában szerettek egymásba, fél éve tart a kapcsolatuk, Dia a férfi ked­véért Szegedről Budapestre költözött.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá