Majdnem elvált Kulcsár Edina és Csuti
2019-03-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Jóval többet veszekszik egymással Kulcsár Edina és férje, Csuti, amióta világra jött az első gyermekük, Medox. Egy alkalommal például majdnem elváltak a kisfiú megfürdetésének végére.

Előfordul, hogy a kicsi Medox veszekedést generál a szülei között, akik apró dolgokon is összekapnak időnként. Legutóbb fürdetés közben zörrent össze Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti. Az egykori szépségkirálynő a blogjában mesélt a nézeteltérés részleteiről.

„Az történt, hogy odaálltunk »Apa« mellé, vártuk, hogy a víz készen legyen, és hirtelen történt valami… Én pont nem voltam olyan passzban, hogy vevő lettem volna a poénkodásra – az éjszakai, nem túl tartalmas alvásnak köszönhetően. Tehát, miközben hulla fáradtan vártam, hogy csiga lassúsággal megteljen az a pici kád, éreztem, hogy nem gyenge sugárban érkezik a mellem/hasam tájékára a víz… A gyerek miatt nem akartam ordítani Csutival, de azért erélyesebben rászóltam, hogy legyen már észnél… Minek kell telibe rám irányítania a zuhanyt? Nem vagyok vicces kedvemben, egyébként sincs kedvem átöltözni. Na, neki sem kellett több. Értetlen arccal elkezdett visszatámadni, hogy mi a francról beszélek. Abban a pillanatban elemeltem magamtól a gyereket, és láttam, hogy nem Csuti locsolt le, csak egy akkora adag pisit engedett rám a gyerek, amiről az életemben nem gondoltam volna, hogy létezik. A mellemtől kezdve a derekamig csupa pisi voltam, de úgy, hogy még mezítláb is a pisiben lépkedtem. Hát, majdnem elváltunk a fürdetés végére, de szerencsére a józan paraszti eszünk felülkerekedett rajtunk. Röhögtünk egy jó nagyot ezen az egészen, amihez Medox is csatlakozott” – írta a blogjában Kulcsár Edina, akinek szavait a Ripost idézte.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.