Lukács Laci elárulta, miért nem nősült meg korábban
2019-07-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ötvenéves korában mondta ki a boldogító igent Lukács László (51). A Tankcsapda frontembere Ábel Anitának a NőComment felvételén beszélt arról, miért váratott magára ilyen sokáig az elköteleződés.

Lukacs Laci

– Nem azért nem nősültem meg eddig, mert magányos farkas szeretnék lenni, aki soha nem házasodik meg, és én akarok lenni az agglegények mintaszobra – mondta a zenész a talkshow-ban, amit a nézők vasárnap este 17 és 22 órakor láthatnak a Spektrum Home képernyőjén. – Csak azt gondoltam, akkor akarok megnősülni, amikor valakinél valóban azt érzem, vele reményeim szerint holtomiglan-holtodiglan. Tudom, ez naiv dolog, de alapvetően egy abszolút idealista vagyok. Amikor tavaly szeptemberben kimondtuk az igent, azt gondoltam és azóta is érzem, ez egyszer hangzott el az életemben, és ez így is van jól.

Lukacs Laci

Lukács ritkán beszél magánéletéről, az esküvőt is titokban szervezték, a ceremónia után egy fotót osztottak meg a nyilvánossággal a zenekar közösségi oldalán. Korábbi interjúiban a felségéről csak annyit árult el, fiatalabb nála, illetve, hogy nagyon boldogok. Nejét egy riport kapcsán ismerte meg. Bár húsz év a korkülönbség kettejük között, nagy a harmónia és a közeljövőben babát is szeretnének a párjával.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.