Liptai Klaudia kapcsolatairól mesélt
2019-07-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Liptai Claudia alaposan belehúzott az elmúlt időszakban. 18 év után nemcsak hogy visszatért az RTL Klubhoz, de ismét színészkedésre adta a fejét, Emellett igazi társ szerelme oldalán, akivel együtt élik át a szülői élet izgalmait.

Megtörtént a nagy visszatérés, Liptai Claudia hosszú évek után ismét az RTL kötelékébe tartozik. A Tanár című sikersorozatban már az első forgatási napján is túl van, de alaposan meg kellett dolgoznia a szerepért. Hiába a jól csengő név, Claudiának – mint bárki másnak – castingra kellett mennie, végül 20 színésznő közül választották ki őt karaktere megszemélyesítőjének.

„Amikor megtalált ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, van-e képességem még erre… Van olyan színész, akinek jólesik a casting, én viszont mindig nagyon izgulok. Ám úgy éreztem, egész jól sikerült!” – mondta.

A 46 éves színész-műsorvezető magánélete állandóan a középpontban van. Minden lépését figyelik a kamerák, így pontosan tudtuk, mikor van mélyponton, ahogy azt is, mikor lépett egy jobb időszakba. A csatornaváltásnak, a komfortzónából való kilépésnek, valamint a negyven fölötti gyermekvállalásnak azonban meglett az eredménye: Claudia boldogabb, mint valaha.

Liptai Claudia ferjevel

„Sok mindenkinek az osztályomból most megy tönkre a házassága, most megy gallyra az élete, nekem pedig épp ellenkezőleg, most a legjobb. Mondjuk, én már annyi mindent kimaxoltam az életben, annyi minden történt már velem. Kicsit talán túl sok is…”

Az RTL régi-új üdvöskéje ugyanis jó pár rosszul működő kapcsolat vagy éppen házasság után ért el életének ahhoz a pontjához ahol megtalálta a stabilitást, az igazit.

„Valaki a karrierjében vagy a munkájában éli végig, hogy megbukik, aztán újra és újrakezdi, és rájön szép lassan, mitől megy majd az üzlet. Nekem a magánéletem volt ilyen. Nem fogok semmit semmire, de biztos, hogy a gyerekkorom nyomora nagyon rányomta a bélyegét arra, hogy milyen párkapcsolatokba fogtam” – nyilatkozta korábban.

Végül aztán öt évvel ezelőtt megismerkedett Pataki Ádámmal. A cukrász egy vidéki fagyiversenyen vállalta el a zsűri szerepét, ahol a véletlen folytán éppen Claudia lett a partnere. Ekkor már mind a ketten túl voltak egy rossz házasságon, a hazafelé vezető úton azonban mind a ketten érezték, hogy lesz köztük valami.

 

Szerelmük 2016 októberében megajándékozta őket Marcival, ezzel pedig még szorosabb kötelék alakult ki közöttük. Claudia személyes küldetést is látott abban, hogy 43 évesen ismét kismamaként kell helytállnia, s példát akart mutatni nő társainak.

„A történetem azt mutatja, hogy soha nincs vége semminek, mindig van újabb remény. Annyi negyven feletti nőtársam marad egyedül, de nekik sem kell lehúzniuk a rolót. Hiszem, hogy az élet hosszú távon valahogy mégiscsak döntetlenre játszik. Olyan sokszor csalódtam, olyan sokszor nem sikerült, és most mégis összejött!”

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.