Liluék már nagyon várják a második babát
2019-04-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A várandósság alatt is igyekszik jól érezni magát a bőrében Lilu (42), ugyanis „a boldog anyának boldog lesz a gyermeke” elvet vallja.

– Szedek vitaminokat, próbálok egészséges dolgokat enni, bár ilyenkor azokat kívánom a legkevésbé. Figyeltem arra, hogy ne hízzak túl sokat, s hogy komfortosan érezzem magamat a saját testemben, amikor csak tudok, sportolok – árulta el a Blikknek Lilu. – Így, a terhesség vége felé azért már kicsit nehezebb, de alapvetően élvezem a gyerekvárás minden pillanatát. Tudom, miért változom, mi történik velem, bennem.

A tévés számára gyermekei egészsége a legfontosabb, ezért kérte a Czeizel Intézet és az FH Biobank segítségét.

– Dávidnak is levetettük az őssejtjeit. Nem szabad a rosszra gondolni, de még véletlenül sem szeretném, hogy legyen olyan pillanata az életemnek, amikor megbánom, hogy nem éltünk egy ilyen lehetőséggel – tette hozzá Lilu, akinek az első gyermekét fel kellett készítenie a kis tesó érkezésére.

– Az utóbbi hónapokban már úgy érzem, talán Dávid várja a legjobban, hogy megérkezzen a testvére. Ahogy hazaérek, a hasamnak köszön először. Mindig azt mondom neki, arra kell gondolni, érkezik még valaki, akitől szeretetet kaphat és akinek szeretetet adhat. Nyilván a picinek majd a bátyja lesz a szupersztár – mondta a tévés.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.