Legyen élmény a befőzés
2018-07-13  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Mindenkinek van emléke arról, milyen is volt segíteni, majd aztán megkóstolni nagymamáink igazi házi lekvárját. Talán már mindenki gondolt arra, hogy szeretné ő is megörvendeztetni családját egy üveg saját lekvárral. De sajnos napjainkban már nincs időnk órákat tölteni a konyhában azért, hogy elkészítsük lekvárunkat, viszont a Koronás Befőzőcukorral nincs többé kifogás! Mindössze annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk azt a helyet, ahonnan a legjobb alapanyagokat tudjuk beszerezni, a többi feladatot a befőzőcukor már elvégzi helyettünk.

A legjobb dolog pedig, ha a közös befőzés édes élményeit megosztjuk barátainkkal vagy családtagjainkkal. A kreativitásunk együtt még jobban szárnyalhat, a hagyományos ízek mellett megalkothatjuk közös, egyedi lekvárunkat. Az azenlekvarom.hu weboldalon számos különleges ízű receptet találhatunk, melyeket kipróbálhatunk vagy tovább gondolhatunk és még extrémebb ízeket hozhatunk létre, és ehhez mindössze 6-8 perc kell. Miután kész a lekvár, készítsük el saját címkénket és tegyük vele egyedivé a lekvárosüveget is. A közös főzés után pedig jöhet a közös fogyasztás. Megsüthetjük akár a hagyományos linzert a frissen elkészült lekvárunkkal töltve vagy keresgélhetünk a www.sutipedia.hu weboldalon, ahol rengeteg könnyen elkészíthető sütemény recept vár csak arra, hogy elkészítsük.

A közös élménnyel pedig most nyerhetünk is. Játsszunk a Koronás Befőzőjátékkal és édesítsük meg lekvárunkat értékes heti nyereményekkel vagy a fődíjjal, egy Fiat 500-assal. A nyereményjáték részleteiért pedig látogassunk el az azenlekvarom.hu weboldalra és kövessük a Koronás Cukor Facebook oldalát, ahol további befőzős ajándékokkal is várnak minket. Legyen újra élmény a befőzés.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.