Lázban égnek a rajongók Meghan második babája miatt
2019-07-22  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A brit királyi család lelkes rajongói felvillanyozódtak attól, hogy hamarabb megérkezhet a gólya a sussexi házaspárhoz, mint azt a legtöbben gondolnák: egyesek máris számítanak arra, hogy Meghan Markle egykettőre újra várandós lesz.

Meghan Markle

Bár csak május elején jött világra első gyermekük, Archie, és ősszel igencsak elfoglaltak lesznek, sokan mégis reménykednek abban, hogy Harry herceg felesége, Meghan Markle hamarosan újra áldott állapotban lesz. A második royal bébit tűkön ülve várják a rajongók, a királyi család szakértője, Melanie Bromley ugyanis lázba hozta őket a kijelentésével: úgy vélte, Sussex hercegnéje hamarosan bejelentheti, hogy a második gyermekét hordja a szíve alatt.

Mint ismert, Harry herceg és Meghan ősszel Afrikába látogatnak. Melanie Bromley szerint a hazatérésük után nem sokkal be is jelenthetik az örömhírt.

Meghan Markle

„Jövőre ilyenkor szerintem már várandós lesz Meghan. Ősszel Afrikába mennek, ami miatt nagyon elfoglaltak lesznek, szóval majd csak nem sokkal utána számíthatunk erre” – mondta a szakértő.

Mint kiderült, máris vannak, akik fogadtak arra, hogy 2020-ban újra szülői örömök elé néz Meghan hercegné és Harry herceg.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.