Lásd tisztán az ünnep legszebb pillanatait!
2016-12-07  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Sakkom OptimimSokan nem is gondolják, mekkora kincs az egészséges látás, egészen addig, amíg valamilyen látásprobléma meg nem nehezíti a hétköznapi boldogulást. Az orvostudomány és a csúcstechnológia ma már lehetőséget kínál arra, hogy visszanyerjük szemüvegmentes életünk gondtalanságát, méghozzá gyorsan, biztonságosan és fájdalommentesen.

 
Manapság rengeteg divatos szemüveg közül válogathatunk, azonban az élet sok területén korlátozva érezhetjük magunkat az egészséges látással rendelkezőkkel szemben. Elég olyan apró hétköznapi dolgokra gondolni, mint az arcmosás, a 3D-s mozizás és bármilyen sporttevékenység, amely során a problémás látás és a szemüveg viselete sok kényelmetlenséget okozhat. A szemüveg mellett a kontaktlencsék használata is kompromisszumokkal jár, a szemirritáció pedig negatívan hat az általános közérzetünkre.

 Költséghatékony és hosszútávra szóló megoldás

A lézeres látásjavítás azok számára jelent megoldást, akik szeretnének búcsút inteni a szemüveg és a kontaktlencse okozta kellemetlenségeknek, illetve szeretnék szabadon, kötöttségek nélkül élvezni az élet minden pillanatát. Az éleslátás élménye sokaknak már önmagában megéri a szemműtét árát, de ha kiszámoljuk, hogy a szemüveg vagy a kontaktlencse mekkora költséget jelent hosszabb távon, kiderül, hogy a látásjavítás költséghatékony megoldás. A szembetegség miatt akár 2-3 éven belül elköltjük egy korszerű szemműtét árát, viszont amennyiben kifogunk egy akciót, még hamarabb megtérülhet a befektetésünk.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban a 2016. december 22-ig jelentkezők ingyenes alkalmassági vizsgálaton vehetnek részt, a személyre szabott lézeres szemműtét árából akár 30% kedvezményt kaphatnak, valamint élhetnek a 12 havi részletfizetési lehetőséggel is. Így kényelmesen beoszthatók a kiadások, ugyanis nem kell egyszerre egy nagyobb összeget kifizetni. Szeretteinket megajándékozhatjuk a kedvezményekkel összevonható ajándékutalvánnyal, amely az Optimum Látásjavító Lézerközpont bármelyik szolgáltatására beváltható. A lézeres kezelések modern, űrhajósoknál is alkalmazott precíz és biztonságos eljárások, melyekkel a látásprobléma pár perc alatt, fájdalommentesen gyógyítható.

Szólj hozzá