Lakatos Márk majdnem apa lett
2018-04-15  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Komolyan elgondolkodott a gyermekvállaláson a másságát nyíltan vállaló Lakatos Márk (41), főleg azután, hogy egy barátnője megkérte: legyen a babája bioló­giai apja.

Lakatos Márk egy éve vetett számot az életével, és ráébredt arra, hogy az apaság gondolata nem is áll olyan messze tőle.

– Sokáig elképzelhetetlennek tűnt számomra a gyermeknevelés gondolata. „A gyerek nem való parkettás lakásba” kijelentéssel próbáltam elütni a kérdés élét, majd néhány éve már elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha egyszer gyerekem lenne – mondta a Blikknek a Reggeli új műsorvezetője.

– Hirtelen, szinte a semmiből felkeresett egy gyerekkori hölgy ismerősöm, hogy len­nék-e­ a gyermeke apja. Semmi kötelezettséggel nem jár, csak szeretne egy biológiai apát, és ehhez az én személyem szükséges. Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől – idézte fel emlékeit Márk, aki hónapokig őrlődött a lehetőségen.

– Először is azt kellett átgondolnom, képes lennék-e egy lánnyal lefeküdni, hiszen soha nem voltam még nővel! Nyilván nem zárom ki ennek a lehetőségét az életemből, de semmi gyakorlatom nincs a témában, így ez volt a legelső akadály, ami felvetődött bennem. Másrészt néhány évvel ezelőtt még nagyon más életszakaszban voltam, nemhogy a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat kérdése sem foglalkoztatott. Nem láttam értelmét annak, hogy belevágjak egy ilyen felelősségteljes élethelyzetbe, ezért nemet mondtam a lánynak – sorolta fel indokait a stylist, aki ugyan nem bánta meg, hogy akkor visszautasította a felkínált lehetőséget, de ma már másképp gondolkodik a gyermekvállalásról.

– Egyre felelősségteljesebbnek érzem magam, és sokszor elgondolkodom azon, hogy milyen lenne, ha vállalnék egy gyereket. Azt sem tudom még pontosan, hogy egy nővel vagy férfival vágnék-e bele a szülői feladatokba, de nagyon izgalmas és érdekes élethelyzet lehet. Borzasztó sok figyelmet igényel, de rengeteg szeretetet is ad, olyan, mint a Reggeli, nem hagy aludni, embertpróbáló, de mégis meg kell őrizned a jókedvet, ezért a Reggelivel tesztelhetem magam az apaságra. Lehet, hogy saját gyerekem lesz egyszer, de még az is elképzelhető, hogy örökbe fogadok egyet majd a párommal, ha lesz ilyen – mondta Márk.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.