Lady Gaga összetört Bradley Cooper szakítása után
2019-06-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokan úgy vélik, Lady Gaga lehet az oka, hogy Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolata véget ért, az énekesnő azonban szörnyen érzi magát, amiért őt is belekeverték a szakításba.

Lady Gaga

Négy együtt töltött év után szakított gyermeke édesanyjával, Irina Shaykkal Bradley Cooper. A híresztelések szerint a szupermodell a szakítás előtt többször is megvádolta az Oscar-díjra is jelölt színész-rendezőt azzal, hogy viszonya van Lady Gagával, akivel szerelmes párt alakítottak a Csillag születik című filmben, jóllehet az érintettek mindketten tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál. A filmet nagyjából egy évig forgatták és promotálták együtt, s Cooper ezen idő alatt teljesen elhidegült Irinától.

Bradley Cooper

Úgy hírlik, Lady Gaga teljesen összetört az őt ért vádak miatt, hiszen sokan őt hibáztatják a szakításért: az ugyanis még a filmben és az Oscar-gálán is jól látható volt, hogy „megvan a kémia” közte és Bradley Cooper között. A színész-rendezőt az énekesnő egyébként sokszor magasztalta már az egekig, és még Cooper exfelesége, Jennifer Esposito is ujjal mutogatott rájuk, hogy biztosan van köztük valami.

Bradley Cooper

„Lady Gaga teljesen összetört, amiért őt is belevonták a szakításba, ráadásul ennyire nyilvánosan. Úgy érzi, ez felülmúlja a filmbe vetett munkájukat, és ez az utolsó dolog, amit bármelyikük is szeretett volna. Gaga nem szeretné, ha szeretőként tekintenének rá” – mondta egy bennfentes, aki hozzátette: Gaga és Cooper a jövőben is pont ugyanolyan jóban szeretnének lenni egymással, mint eddig.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.