Külföldön töltik a karácsonyt Istenes Bencéék
2018-12-21  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tökéletes a harmónia Istenes Bencééknél: a tévés (31) és szerelme, Csobot Adél (24) énekesnő imádják egymást és két kisfiukat, így nem csoda, hogy mindannyian nagyon várják már a karácsonyt. Azt azonban elárulták a Blikknek, külföldön töltik a szentestét, sőt 2018-ban már nem is térnek vissza Magyarországra.

– Idén Németországban karácsonyozunk, hiszen itt élünk kint, ez az otthonunk. Majd csak jövő év elején megyünk Magyarországra, de még nem tudjuk, hogy pontosan mikor – mesélte lapunknak Istenes Bence, kiemelve, természetesen ez a döntés is közös volt.

Adél és Bence ugyanis szinte mindig mindenben egyetért, így két fiuk, Ádin és Nátán nevelésében is.

– Valahogy úgy képzelem, hogy minden családban van egy szigorúbb és egy engedékenyebb fél. Nos, nálunk ez helyzetenként változó: bizonyos szitukban én, másokban pedig Bencus szigorúbb – írta a blogján Adél, ahol azt is elmesélte, próbál odafigyelni arra, hogy gyerekei ne egyenek túl sok édességet, Bence titokban gyakran ad a kicsiknek egy kis nassolnivalót. – Édesség ügyében én vagyok a határozottabb és a következetesebb. Nem megfosztani akarom ettől az élménytől, csupán mértéket szabni neki. Hiszek a mértékletesség jótékony hatásában, de már azt is tudom, ezzel egyedül vagyok a családban. Vigyázzatok, fiúk! Mostantól résen leszek!

Pláne most, hogy közeleg a karácsony, ám a szeretet ünnepén sem változik a családon belül kialakult munkamegosztás.

– Nem csak a rosszaságban vagyok benne, bármiben segítek otthon. Például a gyerekeket is közösen öltöztetjük, főleg amióta ketten vannak. Emellett még Adél után is pakolok, hiszen ahol éppen leveszi a gyerekekről a pelenkát, az ott is marad. Aztán legtöbbször lepakolok a kocsiba, két fordulóval. Ami viszont még ennél is fontosabb: minden alkalommal megbeszéljük azt, hogy hány órakor kell elindulnunk, na, ez az az időpont, amit Adél minden alkalommal figyelmen kívül hagy – árulta el Istenes Bence. – Amikor indulni kellene, akkor ő még tuti, hogy egy bugyiban szaladgál a lakásban, és egyre idegesebb, ha visszaszámolok.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.