Külföldön békültek Hosszú Katinkáék
2018-03-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Külföldön próbálta megmenteni házasságát a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (28), valamint amerikai férje és egyben edzője, Shane Tusup (29).

Információink szerint a pár tavaly decemberben megromlott kapcsolata kap egy új esélyt. A válóperüket egyelőre szüneteltetik az érintettek, ráadásul a Blikk munkatársa hétfőn látta, amint a házaspár együtt, jókedélyüen távozott a Duna Arénából.

– A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt – mondta a házastársak által alapított Iron Aquatics úszóklubba járó egyik gyermek hozzátartozója.

Az Index értesülései szerint Hosszú a múlt héten az Egyesült Államokban járt. Uszodai források ugyanakkor úgy tudják, az úszónő és a férje valahol a trópusokon nyaralt közösen…

A Blikk próbált érdeklődni, valóban együtt voltak-e szabadságon. A sportolónő nem cáfolta a Blikk értesüléseit, viszont kitérő választ adott.

– Erre a kérdésre nem szeretnék felelni – titokzatoskodott az úszó, aki januárban az Év Sportolója Gála után úgy fogalmazott az M4-nek, hogy „mind a ketten elfáradtunk az elmúlt öt esztendőben, ezért ebben az évben kicsit visszaveszünk, és próbálunk háttérbe vonulni, azon dolgozunk, hogy a problémákat megoldjuk.”

Hosszúék korábban éveken át sülve-főve együtt voltak az edzéseken, a versenyeken, a fellépéseken, a közösségi médiában pedig rendszeresen megosztották életük legfontosabb pillanatait. Az úszó november 16., azaz a szingapúri Világkupára utazás óta viszont nem rakott fel közös képet az oldalára a férjével. Sőt egyik fél sem posztolt már a Facebookon vagy az Instagramon hetek óta.

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül” – írta még 2017 végén közleményében a pár.

Az elmúlt hetek után ugyanakkor reménykedésre adhat okot Hosszúék rajongóinak, hiszen úgy tűnik, az olimpiai bajnok sportoló és férje megpróbálja rendezni kapcsolatát. Tusup a közöttük kialakult válság ellenére továbbra is hordja a jegygyűrűjét. Bár a hétfői tréning után két autóval, vélhetően külön lakásba távoztak, már az is jelzésértékű, hogy újra együtt tréningeztek, s vidáman, mosolygósan jöttek ki az uszodából.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.