Kulcsár Edina újabb gyermekre vágyik
2019-02-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kulcsár Edina és Csuti terveiben szerepel egy második baba is a jövőben. A modell annak örülne a legjobban, ha legközelebb egy kislánynak adhatna életet.

Edina véleménye szerint nem az az aggódó típusú anyuka, és szerelmével, Csutival nagyon jól állják a szülői feladatokat. Ezért is jöhet szóba, hogy a későbbiekben Medoxnak legyen egy kishúga.

„Jó volna, ha a kisfiunknak lenne legalább egy testvére. Én nagyon örülnék egy kislánynak, de természetesen az a lényeg, hogy egészséges legyen” – árulta el szíve vágyát Edina a Lokálnak.

Majd azt is elmondta, hogy már kész tervei is vannak arra az esetre, ha összejönne nekik a kislány. Sokan tették fel számára ugyanis azt a kérdést, miért nem készít fel lányokat szépségversenyre, de mivel az egy hosszú és összetett folyamat, Edina nem akar ilyesmivel foglalkozni, ám a saját kislányával szívesen kivételt tenne.

„Azonban, ha lesz egy lányom, és ő úgy gondolja, hogy kipróbálná magát szépségversenyeken, hasznos tanácsokat tudok majd neki adni. Nem fogom őt visszatartani vagy lebeszélni. Megtanítom neki a járást, a pózolást és azt, hogy milyen ruha, haj vagy smink áll jól neki. Természetesen, ha nem szeretne a nyomdokaimba lépni, eszem ágában sincs erőltetni a dolgot, ez az ő döntése lesz” – mondta Kulcsár Edina.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.