Kulcsár Edina nem árulja el, mikor jön a baba
2018-08-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Repül az idő: hamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina, azt azonban nem szeretné tudatni rajongóival, hogy pontosan mikor is érkezik meg a kis Medox.

Kulcsár Edina elmondása szerint alig hitte el, hogy egy kisbabát hord a szíve alatt: 8-9 terhességi tesztet is csinált, hogy megbizonyosodjon arról, valóban megtörtént a csoda. A szépségkirálynő most már várandóssága utolsó szakaszában jár, s Instagram-oldalán azt is megosztotta, hogy pontosan milyen gondolatok foglalkoztatják őt jelenleg.

„Hamarosan elérkezem ennek a fantasztikus állapotnak a végére. Egyik szemem sír, a másik nevet, bár valószínű a kisfiam világra hozatala miatt a másik szemem is sírni fog az örömtől! Nagyon megszerettem ezt az állapotot, amit nem neveznék terhességnek. Rájöttem, hogy ez a szó az én eddigi X hónapomat abszolút nem jellemzi. Sokan kérdezitek tőlem, hogy mikor jön a baba. Azt hiszem, elég sok mindenbe betekintést engedünk, ezt az egyet viszont szeretnénk meghagyni magunknak. Nem szeretném, ha az utolsó hetekben/napokban azzal telne az időm nagy része, hogy az aggódó/érdeklődő üzenetekre válaszolok. Szeretnék csak és kizárólag magunkra koncentrálni” – írta bejegyzésében Kulcsár Edina, hozzátéve: amint elérkezik a nagy pillanat, mindenről beszámol a rajongóknak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.