Kulcsár Edina elárulta, miként szakítanak időt a randizásra
2019-07-12  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Tavaly született meg Kulcsár Edina és Szabó András, Csuti első közös gyereke, Medox. A tíz hónapos kisfiú pedig minden idejét lefoglalja a szüleinek.

Kulcsar Edina

A modell és a focista azonban, ahogy egyre jobban cseperedik kisfiuk, igyekeznek odafigyelni, hogy az együtt töltött idő se maradjon ki. A legtöbbet a két büszke nagymama segít be Medox vigyázásába, így a sztárpárnak lehetősége van heti két alkalommal csak magukra figyelni, így megőrizve bensőséges kapcsolatukat.

„Mint mindenben, ebben is meg kell találni az arany középutat. Szerencsére a nagymamák imádják Medoxot, és hetente két estét velük tölthet, aminek mindenki örül. Egy napot Csuti édesanyjánál van, egy másikat pedig a dédimnél tölt. Ők unokáznak, mi pedig kicsit kiszakadunk a hétköznapokból. Randizunk, csinosan felöltözünk, és nagyokat beszélgetünk, vacsorázunk, élvezzük, hogy kicsit kettesben lehetünk” – kezdte a Lokálnak Edina.

Kulcsar Edina

Az apaság egyébként nagyon jól áll Csutinak, hiszen nagyon hamar bele tudott rázódni az apa szerepbe, amiért párja, Edina rettentően büszke rá. Így a harmónia tökéletesen kiépült hármójuk között, mert míg a szülők továbbra is dolgoznak azon, hogy ne váljon rutinszerűvé kapcsolatuk, addig legalább ugyanannyi, ha nem több figyelmet szentelnek a kis Medoxra is.

„Hiszek abban, hogy ha a szülők boldogok, a baba is boldog lesz. Mi nagyon odafigyelünk egymásra Csutival, és Medox is ugyanezt a figyelmet kapja tőlünk. Olykor azonban időt lopunk magunknak, hogy semmi ne váljon rutinszerűvé” – mondta büszkén Kulcsár Edina, majd folytatta: „Sokan mondják, hogy a férfiak akkor kezdik igazán apának érezni magukat, amikor a gyermekük már kommunikál. Csutinál azonban azt éreztem, hogy az első pillanattól átérezte az új szerep felelősségét, amiért nagyon büszke vagyok rá”.

Kulcsar Edina

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.