Krausz Gábor a tenyerén hordozza a várandós Tóth Gabit
2019-05-20  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Krausz Gábor mindent megtesz azért, hogy megteremtse a teljes nyugalmat várandós kedvese, Tóth Gabi számára: a sztárséf lesi az énekesnő összes kívánságát.

Krausz Gabor

Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor április végén boldogan tudatták, hogy úton van első gyermekük, noha az énekesnő az elmúlt években úgy hitte, sosem lehet gyermeke. Tóth Gabi az utóbbi időben több posztban is megmutatta már a rajongóinak, milyen is számára a kismamaélet, most pedig azt is megtudhattuk, hogy séf kedvese rengeteg mindenben segít neki.

Krausz Gábor nemrégiben a Mokka riporterének vallott a Tóth Gabival való kapcsolatáról, valamint az apaságról.

– Nagyon türelmes vagyok, pedig soha nem erről voltam híres, most viszont legbelül érzem, hogy kezdek elfogadóbb lenni. Nem gondolom, hogy Gabinak sokkal nagyobb problémákon kell keresztülmennie, mint más nőknek, de az ő életében túl sok volt a stressz. Éppen ezért a terhesség elején most az a legfontosabb, hogy megteremtsem számára a teljes nyugalmat. Én mosok, mosogatok, takarítok, figyelek a kutyákra és lesem Gabi minden kívánságát. Az a lényeg, hogy ő csak egyen, igyon, pihenjen és sorozatokat nézzen – mondta Krausz Gábor, aki hozzátette: Gabi a testét, ő pedig kedvese érzéseit igyekszik megérteni jelenleg.

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.