Közös jövőjét tervezi Peter Srámek és szerelme
2019-01-26  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Az énekes és párja a Bestnek adott interjúban meséltek jövőbeli terveikről.

„Amikor ránézek Adrira, egyszerűen csak annyit érzek, hogy szeretem, és tudom, hogy ő is így érez” – kezdte a lapnak Peter, majd hozzátette: a lánnyal szeretné leélni az életét. „Amikor ő mellettem van, mindenem megvan” – mondta Srámek.

A virágzó románcról az egyébként cukrászként dolgozó Adrienn is mesélt, elmondva, hogy az egyetlen dolog, amit nem fogad el, az a hazugság. „Az egy olyan határ a kapcsolatunkban, amit nem szabad átlépni. Mindig őszintének kell lennünk egymáshoz” – szögezte le a lány.

Peterék egészen konkrét terveket szeretnének megvalósítani a jövőben, s természetesen a családalapítást helyezték középpontba. Adri egyébként azt is elárulta, hogy szeretnének egy kis családi vállalkozást indítani.

„Két éven belül szeretnék gyereket Adrival. Először egy kisfiút, aztán egy kislányt” – mondta Srámek, aki nem érzi korainak mindezt. „Fiatalon szeretnék apuka lenni, nem akarok hatvanévesen járni szülői értekezletekre” – tette hozzá az énekes, aki bevallotta, már most tudja, hogy elkényezteti majd a gyermekét.

Peter édesapja egyébként még nem találkozott a fiú választottjával.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.