Közös fotón Angelina Jolie és Brad Pitt
2019-02-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A színésznőt és volt férjét, Brad Pittet több mint két évig nem tudták együtt elcsípni a lesifotósok, Angelina Jolie ugyanis ez idő alatt egyáltalán nem mutatkozott gyermekei apjával.

Angelina Jolie és Brad Pitt – 12 év együttélés után – 2016-ban jelentették be, hogy külön utakon folytatják, s azóta sehol sem mutatkoztak együtt nyilvánosan. Szerdán azonban sikerült őket lencsevégre kapni egy Los Angeles-i irodában. Úgy tudni, válásuk legutolsó részleteit vitatták meg.

Arról, hogy hat gyerekük – Pax (17), Maddox (14), Zahara (13), Shiloh (12), Knox (10) és ikertestvére, Vivienne (10) – melyikükhöz kerüljön, végre sikerült megállapodniuk, két évnyi keserű alkudozás után.

Angelina Jolie ügyvédje, Samantha Bley DeJean megerősítette: az egykori hollywoodi sztárpár lezárta a hosszadalmas jogi csatározást, s a gyermekek elhelyezéséről is döntöttek néhány héttel ezelőtt. Úgy tudni, Brad Pitt gyakrabban és többet is láthatja a gyerekeket: minden másnap négy órát tölthet velük iskolai napokon, illetve tizenkét órát akkor, amikor nincs sulija a hat csemetének.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.