Kovács Patrícia szakításáról vallott
2017-12-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kovács Patrícia (39) úgy gondolja, gyermeke születése után ment tönkre férjével a kapcsolata.

A színésznő a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában vallott válásáról Lovász László műsorvezetőnek. Az egykori politikussal, Gusztos Péterrel (41) való kapcsolata nagy lánggal égett: megismerkedésük után három héttel már együtt laktak, 9 évig. Álompárként tekintettek rájuk.

– Nem volt nehéz ennek az álompár státusznak megfelelni. Aztán Hanna születése után változtak meg a dolgok nagyon, szóval szerintem megtörtént az, ami mindenkivel megtörténik ilyenkor – mesélte Patrícia, aki 2013-ban adott életet kislányuknak.

– Nekem csodálatos szülésem volt, annyira akartuk ezt a kislányt, gyönyörűen ment minden. De amikor megszületik egy gyerek, meghalnak a szülei olyan értelemben, hogy az a nő meg férfi soha többé nem lesz kettesben. Ebben van egy veszteség tulajdonképpen, minden más lesz, és újjá kell születni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az a nő meg férfi a mama és papa státuszban is azt jelenti-e a másiknak, mint korábban. Mi abban az időszakban nem figyeltünk egymásra eléggé. Most pedig már nem lehetünk együtt, sajnos, elmúlt a dolog – mondta szomorúan Patrícia, aki azt is elmondta, hogy amikor rendbe akarták hozni a házasságukat, már túl késő volt.

– Voltak nagyon nagy fellángolások mind testileg, mind lelkileg, utaztunk újból, aztán visszajöttünk, hazajöttünk, de nem működött. Picit talán fiatalok voltunk, ha 40-50 évesek lettünk volna, együtt maradunk.

Patrícia szerint, ha idősebben arra ébrednének, hogy mégis szükségük van Gusztossal egymásra, akkor gondolkodás nélkül ismét összeházasodnának.

– Ha úgy alakulna, hogy összeházasodunk 60 évesen, akkor végre végigjárhatnánk Amerikát, ahogy azt terveztük, de ezt most ebben a pillanatban nem érzem, sőt, biztos, hogy nem történik meg.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.