Kovács Katalin elárulta, miért nem szeretne harmadik gyereket
2018-09-23  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Újra anyai örömök elé néz a háromszoros olimpiai bajnok: Kovács Katalin őszintén beszélt arról, mennyire boldog, hogy újra kisbabát vár, s azt is elárulta, hogy vállalna-e harmadik gyermeket.

Immáron a 23. hétben jár a 42 esztendős egykori sztársportoló. Kovács Katalin ezúttal is egy kislányt hord a szíve alatt, s elmondása szerint nagyon boldoggá teszi őt, hogy hamarosan két lánya lesz. A gondolatot pedig, hogy milyen is lehet fiús anyukának lenni, egyből el is hessegeti.

– Tervezett baba, olyannyira, hogy mi jóval korábbi érkezést szerettünk volna, a Jóisten azonban így akarta. Sokan csodálkoznak, hogy mi másodszor is kislányt akarunk, de valahogy ez nálunk egyértelmű volt. Nyilván akkor is örülnénk nagyon, ha kisfiút várnék, de Ádámmal kezdettől fogva arról beszélgettünk, hogy két lányt szeretnénk – árulta el a Story magazinnak

– Nyilván soha ne mondd, hogy soha, de mi nem tervezünk harmadik gyereket. Így lesz komplett a családunk: három lány és egy fiú. Nem vagyok már húszéves, hogy könnyedén bevállaljak egy harmadik terhességet – vallotta be a magazinnak Kovács Katalin.

– Annyiszor mondtuk, milyen jó lenne egy kisbaba, hogy szinte mindennapi téma volt köztünk. Már nem is tudom, hogyan közöltem a férjemmel az örömhírt – mondta a Story magazinnak az olimpiai bajnok kajakozó.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.