Konyhakirályokat szeretnek a magyar sztárok
2019-05-23  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Egy igazi gasztroguru, Roberto Favaro a színésznő Ábel Anita (44) új párja, ám nem ő az első, aki az utóbbi években olyan párt választott magának, aki remekel a konyhában és a gasztrobizniszben is.

Abel Anita

Debreczeni, illetve a több mint két évvel ezelőtti esküvőjük óta Annoni Zita (38) nemrég elárulta, kilenc kilót hízott, amióta belépett az életébe Gianni Annoni (48). Ám az egykori modellt ez nem érdekli, hiszen étteremtulajdonos szerelme úgy szereti, ahogy van.

Debreczeni Zita

– Hedonistaként élem az életem, szeretek jókat enni, inni, szeretem az életem minden velejárójával, és nem akarom megfosztani magamat az örömöktől – árulta el Lilu interjújában a volt modell, aki azt is hozzátette, míg más nőnek a szépségápolás teszi ki a mindennapjait, ő inkább enni szeret férjével. Ez persze hatalmas kihívás lehet akkor, ha valaki éppen egy egész ország előtt szabadul meg súlyos tíz kilóktól, és szeretné is azt tartani. Tóth Vera (34) énekesnő szerint szerelme, Pauli Zoltán séf mellett oda tud figyelni arra, hogy egészségesen egyen.

Toth Vera

– Mértéket kell tartani. Tudja, hogy mekkora adagot kell nekem adni. Nem tudok sokat enni, és nem is akarok, de azt vettem észre, hogy ő is lassan átveszi az én adagjaimat – mesélte egy inspiráló nőkről szóló pódiumbeszélgetésen Vera, akinek húga, Tóth Gabi (31) is jól választott. Az ő vőlegénye Krausz Gábor kreatív séf, aki, amióta kiderült, hogy babát várnak, még jobban odafigyel arra, mi kerül az asztalra.

– Átalakítottam a táplálkozását is, nincs hamburger, nincs pizza, és olyan sem, hogy csak úgy bekapunk valamit egy gyorsétkezdében. Én vásárolok és én főzök mindennap – árulta el Krausz a Story magazinnak.

Toth Gabi

Kicsit talán kilóg a sorból Liptai Claudia (45), akit ugyan elsősorban színésznőként és műsorvezetőként ismerünk, az utóbbi években a cukrászat is nagy szerelemmé vált az életében. Így ismerte meg Pataki Ádámot is, az ő üzemében töltötte ugyanis a cukrászgyakorlatát, amely végül nemcsak egy sikeres vizsgával, de egy új élettel is végződött, Liptai tavaly hozzáment Patakihoz, két évvel azután, hogy kisfiuk, Marcell megszületett.

Liptai Claudia

Közkedvelt mondás, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, de ugyanez igaz a hölgyekre is. Több felmérés szerint a nők kifejezetten szexinek tartják, ha egy férfi ügyes a konyhában. Párkapcsolati szakértők szerint viszont a legjobb az, ha a párok közösen, együtt főznek.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.