Kollányi Zsuzsi elképesztő dolgokat mesélt az ikerterhességéről
2018-11-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hihetetlen dolgot mesélt terhességéről a magyar énekesnő: Kollányi Zsuzsi egyik orvosa azt tanácsolta neki várandóssága alatt, hogy fontolja meg, mindkét babáját megszüli-e.

Az énekesnő teljes titokban próbálta tartani szülését, aminek meg is volt az oka: a terhesség egyáltalán nem volt egyszerű, a 12. héttől kezdve állandó orvosi kontrollra kellett járnia, valamint szinte mindenre figyelnie kellett, nehogy a babáknak bajuk essen az anyaméhben.

– Akkor már lehetett tudni, a kisebbik fiunkat műteni kell majd – mesélte Zsuzsi a Mokkában. – Folyamatosan, heti szinten járkáltunk ultrahangra a 12. héttől. Utána hat hétig voltam kórházban, plusz még két hétig a kisfiam egy másik kórházban. Még ingáztunk is a két kórház között folyamatosan. Elég sok minden volt, és sok mindennel ijesztgettek minket az orvosok.

Zsuzsi egyik kezelőorvosa ugyanis konkrétan azt mondta neki, hogy ha az ő családtagja lenne, azt javasolná neki, csináljanak részleges abortuszt, hogy a nagyobb, erősebbik magzat biztosan ne károsodjon. Amikor azonban szülése után Zsuzsi meghallotta felsírni mindkét babáját, már tudta: minden kínt megért, hogy megszületett mindkét pici.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.