Kitálalna a pornószínésznő, akinek viszonya lehetett Trumppal
2018-03-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A Wall Street Journal névtelen forrásokra hivatkozó cikke szerint Donald Trump egy évvel a Melaniával kötött házassága után, 2006-ban egy golfverseny alatt lefeküdt Stephanie Clifford pornószínésszel. A szakmában Stormy Daniels néven viharos karriert befutott pornóst két hónappal az amerikai elnökválasztás előtt egy tévéműsorban faggatták volna az afférról, ám Clifford az utolsó pillanatban lemondta a szereplést.

A lap szerint ennek hátterében az állt, hogy Michael Cohen, Trump ügyvédje 130 ezer dollárt (több mint 30 millió forintot) fizetett neki a hallgatásért. A jogász tagadta, hogy Trump lefeküdt volna a nővel, a Fehér Ház pedig azt írta, ezek csak felmelegített és többször cáfolt pletykák.

Úgy tudni, Trump ügyvédje, Michael Cohen valóban fizetett a 2016-ban tartott elnökválasztás előtt a pornószínésznőnek 130 ezer dollárt, hogy ne osszon meg bizalmas információkat az elnökről. Stormy Daniels felajánlotta, hogy visszafizeti a pénzt, mert szeretne beszámolni Donald Trumppal állítólag 2006-ban – az elnők fiának születése után – folytatott viszonyáról.

A felnőttfilmes ügyvédje, Michael Avenatti egy levélben közölte Trump ügyvédjeivel, hogy a nőnek szándékában áll visszafizetni a pénzt, csak hogy beszámolhasson a történtekről. A levélben az áll, ha elfogadják az ajánlatot, akkor semmisnek tekinthetik a nő elhallgattatását.

Trump állítólagos szeretője, Stormy Daniels – eredeti nevén Stephanie Clifford – már interjút is adott a történtekről a ’60 Minutes’ című műsorban. Annak érdekében, hogy ez a felvétel ne kerüljön nyilvánosságra, az elnök emberei jogi lépésekhez folyamodtak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.